Új hozzászólás Aktív témák

  • Pissti

    csendes tag

    Sziasztok!

    Egy ideje olvasgattam a fórumot és ha jól láttam, akkor mostanában nem esett szó a wing-ről, így gondoltam pár sort írnék erről a lehetőségről.

    A wing működik privátban is és open-ben is. Mire is lehet használni? Egyrészt többen lövöldözhetjük a célszemélyeket anélkül, hogy megfelezné a vérdíjat. Igen, most már a teljes fejpénz jár a résztvevő személyeknek. Természetesen, bele kell lőni a leendő áldozatba, hogy megkapjuk az érte járó díjat. Ez egy kis változatosságot hozhat a RES tisztogatásban, ha nem csak egyedül műveljük.

    Szállíthatunk wing-ben is. Ebben az esetben a kísérő kolléga is kap némi részesedést a munkájáért, ami a profit 5%-át jelenti. Ezt azonnal megkapja, ha 5-10km-es távolságban van. Ez az összeg nem kerül levonásra a mi profitunkból. Konvojban való szállításnál, ez már egész jó kis plusz összeget jelenthet, körönként.

    Egy kis multi-crew-es tapasztalat. Mind a két vadászt irányíthatja játékos. Egy master (helm) és dangerous (fighter) játékos esetében a fighter kb. a felét kapja meg a fejpénznek. A vérdíj akkor is jár, ha csak a vadász lő bele az áldozatba, mert mi éppen egy másik gazfickóval vagyunk elfoglalva és nincsen kedvünk oda szállingózni, hogy a könnyű pénzt begyűjtsük.

Új hozzászólás Aktív témák