Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    Azt ugyan ugyan továbbra is fenntartom, hogy ez a pár ingyen holmi nem kárpótol az elmaradt tartalmakért, de annak ellenére, hogy a bobblehead-ek sosem ragadtak magukkal, ez a kissé bizarr hóember mégis nagyon megtetszett. Kicsit olyan, mint egy szoknyába öltöztetett csirke(különösen, ha a radarjelek kis fehér csirkelábakat tolnak alá, mint a képen), de valahogy mégis olyan kis "ari". :)

    Azt viszont a leghatározottabban kikérem magamnak, hogy a Frontier Cutter-hez való festést kínálgat nekem! Ez nyílt provokáció! Jó hogy nem mindjárt birodalmi címerrel díszített kispárnahuzatot akarnak rám traktálni!
    Már fogalmazom is a diplomáciai jegyzéket. ;)

    Ja, és másnál is úgy van, hogy az ED kb 30 centinként bedob egy-egy újabb USS-t, néha egyszerre akár hármat-négyet is, és valamivel több mint a 99.99999%-a az az általam legjobban gyűlölt, és számomra teljesen értelmetlen nyomorult konvojos gyökérség? Már komolyan a határán voltam annak, hogy a következő ilyennél kiugrok, és olyat teszek a nyüves konvojukkal, hogy a "convoy dispersal pattern" USS-ből egy pillanat alatt "combat aftermath" USS-t csinálok. :K

    [ Szerkesztve ]

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák