Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    Mostanában annyit szidtuk a bugokat, akkor most tessék, itt van nekünk egy a kellemesebb fajtából is(már ha ez egyáltalán bug).
    Felvettem egy pár wingeknek szánt kalóz-pofánverős küldit, amikből négy Acionna-ba szólt. Azt vettem észre, hogy majdnem olyan jó a helyzet, mint hajdanán, amikor nyakon vágtunk egy ügyfelet, és az beleszámított az összes felvett küldibe. Hát itt most ha nem is az összesbe, de a négyből háromba igen. És amikor abból a háromból az egyik kész lett(az csak 36 főre szólt), akkor elkezdte számolni a negyediket is a két félkész mellett. Utólag elemezve arra a következtetésre jutottam, hogy azért számolt párhuzamosan, mert ugyan minden megbízást Oyas-ban vettem fel, de három különböző frakciótól. A négyből egyet az egyiktől, egyet a másiktól, és kettőt a harmadiktól. Ha kilőttem egy kuncsaftot, az minden frakciónál +1-nek számított, és mivel az egyiknél két küldi volt egyszerre, ezért ott csak az egyikhez adta hozzá. Aztán mikor az kész lett, akkor jött a másik.
    Ha valaki netán nem tudott volna követni, a kapitány 122 éves, hulla részeg, és teljesen szenilis(NEM! Nem én vagyok a kapitány! :((( ;))
    Lényeg a lényeg: Ha több külön frakciótól veszünk fel ugyanoda szóló küldiket, akkor minden egyes sikeres ügykezelést minden külön frakció elszámol +1 találatnak(úgy látszik a kis hülyék egymás felé nem könyvelnek, mert nem készültek fel a magamfajta Fed mutyi banzájokon nevelkedett sunyi szélhámosokra :) )
    Persze ebben a "minden frakció külön könyvel" dologban is fenntartom a tévedés jogát. :K

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák