Új hozzászólás Aktív témák

  • Peppo

    őstag

    válasz truefx #40571 üzenetére

    Eddb-n érdemes keresni egy olyan rendszert, amely még érintetlen, és azon belül egy olyan bolygót, melynek fémes aszteroidokból álló gyűrűje van.

    Ezt itt teheted meg. A reference systemnél beállítod, hol vagy, a system reserve-et pristine-re állítod, a ring type-ot meg metallic-ra. Ez után kidobja a hozzád közel lévő bolygók listáját, aztán már csak oda kell repülni, a detailed surface scanner-rel lőni egy szondát a gyűrűbe, és a megjelenő painite hotspotok valamelyikére odarepülni. Ott már csak lövöldözni a prospector limpeteket az aszteroidákba, és ha találsz valamelyikben painite-et, akkor simán bányászlézerrel is kiégetheted, de persze, ha olyan az aszteroida, akkor robbanthatod. Ezzel kb. meg is vagy a 10 tonnával. De ha nem, 2-3 aszteroidából tuti megvan.

    Amennyiben komolyabb pénzt is szeretnél szerezni, akkor már inkább a dupla painite hotspotokat érdemes keresni, ezekről itt írtam bővebben. Ill. itt van róla videó is. Ezeken a helyeken több száz tonnát össze lehet szedni 1-2 óra alatt, és százmilliókat lehet kaszálni vele.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák