Új hozzászólás Aktív témák

  • Peppo

    őstag

    válasz FehérHolló #41745 üzenetére

    Újabb próbálkozók csak akkor jönnek, ha több küldetést is viszel egyszerre. Ilyenkor tényleg megesik, hogy többször is ki akarnak szedni. Egyébként ezek az általad használt módszer esetén is megtörténhetnek. Simán előfordulhat, hogy miután visszalépsz sc-ba, kiszúrnak, és újra elkezdenek kergetni. Sőt, volt már olyan is, hogy annyi ideig tartott a dolog, hogy már az elsőként próbálkozó hajó is utol tudott érni. :D De ez azért ritka nagyon. Még mikor rangot húztam, és egyszerre 5-6 szállítmányt is vittem, akkor is csak 1-2 alkalommal fordult elő a több nap alatt.

    Szerintem jobb megszokni, hogy kivéded. Lesz olyan helyzet, mikor kötelezően ki kell, és akkor már rutinból megy a dolog. Meg hát az ember büszkeségének sem tesz jót, ha egy ilyen kis nyikhaj NPC kiszedegeti. :D

    (#41747) Submarine Egy T9-et sehogy sem tudsz úgy összerakni, hogy gyors legyen. Ellenben egy Cutter tudja ugyanazt, mint a T9, de mellé még húzott motorral 500 körül boostol. Én a régi lézeres Cuttert építettem át bányásznak. A 8-as pajzsból 6-os lett, de a shield boostereket rajta hagytam, és a 3-as és 4-es, szintén húzott lézereket is. Plusz most már mining lance van a 2-es helyeken is. Így ha kiszednének, akkor is ők járnak rosszabbul. :D De nem szednek ki.

    Szintén gyors tud lenni ilyen helyzetben egy Python, AspX és főleg egy Krait II-es. PErsze a raktér jóval kisebb. Ezért szeretem a Cuttert. Nagy is és gyors is.

Új hozzászólás Aktív témák