Új hozzászólás Aktív témák

  • Borote

    addikt

    válasz Attila 1984 #42254 üzenetére

    A Power Distro-t "jobb oldalon alul" látod, SYS, ENG, WEP, és fölötte lévő "PIP"-ek és vízszintes sávok formájában. A PD határozza meg, hogy egyrészt milyen gyorsan telnek vissza a vízszintes sávok, másrészt mekkora bennük a "kapacitás". A PIP-ek száma (ezt a nyilakkal tudod befolyáolni, hova mennyi megy) határozza meg, hogy milyen gyorsan töltődik az adott kapacitor, másrészt SYS esetében a pajzsra ad ellenállás (resistance) bónusz, ENG esetén pedig a maximális sebességet növeli. WEP esetén csak annyi az érdekes, hogy a lövöldözöl akkor minden fegyver különböző mértékben meríti ki a disztrót, ha elfogy, akkor nem lesz kraft hogy üzemeljen a fegyver, amíg újra nem töltődik. Ez most nagyon le van egyszerűsítve, de így kb kapsz némi képet arról, hogy ez mit is jelent.
    Ahhoz, hogy több legyen az energia, egyrészt minél nagyobb A rated Power Plant kell, másrészt a Power Plantot engineeringelni kell, hogy több áramot termeljen. Attól nem lesz ott alul pirosban az energiafelhasználásod :D

    Modifikációt le tudod venni, de nem érdemes, mert nem kapod vissza a nyersanyagot. Inkább tedd félre az adott modult, hátha később még jó lesz, és vegyél egy másikat :) Hera Tani csinál G5 Power Planot, vagy esetleg Marco Qwent G4-est. Coriolison tervezd meg, hogy milyen PP lesz elég a hajódhoz. Nekem a Corvetten Armored van, mert hidegebben fut, több áramot termel, és nehezebb kilőni - nagy hajóknál gyakran egyszerűbb becélozni a powerplanetet egy nagy penetrációjú fegyverrel (pl.: Rail Gun, Plasma Accelerator) és szétlőni, mint magát az egész hajót.
    Szóval alapesetben az Armoredet ajánlom Power Plant esetében. Természetesen 7A-t vegyél :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák