Új hozzászólás Aktív témák

  • Peppo

    őstag

    válasz oke #42576 üzenetére

    Ez mindig attól függ, hogy mit is akarsz igazán az adott hajóval. Milyen célra kell. Nagyjából úgy érdemes számolni, hogy egy hajót ha megvettél, az még csak az árának egy része. Mire feltuningolod a legjobb cuccokkal (már persze ha fel akarod tuningolni), simán még vagy háromszor annyit ráköltesz pluszban.
    De nem biztos, hogy fel kell tuningolni. Pl. egy bányászhajón kb. az FSD az, aminek érdemes a legjobbnak lenni, míg a többi cuccból a szükséges minimum bőven elég. Ellenben egy harci hajón szinte mindennek A kategóriásnak kell lenni (és még majd mérnökölni is kell ezerrel).

    Ha az elején vagy, és szállítóküldetésekkel akarsz pénzt szerezni, ami amúgy tényleg elég jó pénz, akkor egy nagyobb raktérrel bíró hajó mindig jó opció. Az Adder nem rossz hajó, szerintem simán megéri, ráadásul szállításhoz nem is kell bele mindenből a legjobb, bőven elég az FSD. Aztán mondjuk ha több pénzed lesz, egy Cobra MKIII, majd egy Asp Explorer, és végül a szállítóküldetések királya, egy Python. (Ez persze az én ízlésem alapján készült lista, másoknak más hajók jönnek be.)

    Amire figyelj, hogy mindig legyen elég pénzed rebuy-ra, ha szétlőnének! Ez nagyon fontos, sose költekezz ki teljesen!

Új hozzászólás Aktív témák