Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    válasz warcat #43043 üzenetére

    Olyan részletességgel nem fogják megcsinálni, de azt ne is akarják. Az maga a téboly, hogy az SC-ben arra kell figyelnem, hogy CMDR Ődönke vajon megette-e a tökfőzeléket, és kellő időben megitta-e a kakaóját, és még örülhetek, ha nem kell utána megbüfiztetnem. :W Még a valóságból is megárt a sok.
    Persze valóban, egy fps részt nagyon könnyű élvezhetetlenre faragni, és ez ügyben kicsit bennem is megvan a félsz, mert egy silány fps résznél még az is jobb, ha egyáltalán nincs is fps rész, de az SC a másik véglet, ott szerintem sok tekintetben nagyon túltolták a talicskát.
    Ami szerintem Brabenéktől elvárható, az annyi, hogy bejárhassuk az ED világában meglévő helyszíneket, és ezt valamilyen értelmes tartalommal ruházzák fel.
    Ami pedig az általad vizionált év végi iruló-piruló bejelentést illeti, valóban, ez rám sem hatna a döbbenet erejével, de szerintem "iruló-piruló bejelentések" tekintetében az SC behozhatatlan előny birtokában van az ED-vel szemben. Az SC 6 éve is "két év múlva lesz kész", 4 éve is "két év múlva lesz kész", és két éve is "két év múlva lesz kész". És az sem lepne meg, ha két év múlva is "két év múlva lesz kész". Ezzel szemben az ED több mint 5 éve egy jól működő világ. Néha valóban akadozik az új tartalmak érkezése, időnként vannak bosszantó hibák, de ha visszatekintünk a 2014-es kezdetekre, bizony rengeteg újdonság került az asztalra. És remélem, ezúttal sem a CR féle agybajt követik, hogy tíz év múlva is a tökéletes, komplex univerzum megalkotásával áltatják magukat, hanem többé-kevésbé időben előállnak valami értelmes dologgal, aztán meg időről időre gyarapítják azt újabb tartalmakkal, csakúgy, mint ahogy ezt 5 éven keresztül eddig is tették(azzal együtt valóban nem ártana mindezt egy kicsit nagyobb tempóban) Persze tisztában vagyok vele, hogy 1985 óta(1985-ben lett C64-esem) elfogult vagyok az Elite irányában, de talán nem önáltatás, hogy a véleményem nyomokban igazságmorzsákat is tartalmaz.
    Röviden összefoglalva(ni csak, én ilyet is tudok? :U ): Az érkező DLC-t illetően reális elvárásaink legyenek, de azokat viszont várjuk is el.

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák