Új hozzászólás Aktív témák

  • Peppo

    őstag

    válasz duvi #44808 üzenetére

    Köszi!

    Semmiképp sem csinálnám hosszabb ideig, inkább csak mint kipróbálandó ötlet érdekelt. Rang és pénz nem kell már. De ezek szerint működik a dolog.
    Ha kipróbálnám, akkor alighanem én is a HIP 8444 vagy Ngalinn rendszerekben venném fel a küldetéseket, ott meg szerintem amúgy is tömegesen irtják a helyi kalózokat. Fel sem tűnne, hogy pár százzal több hullott el. :D

    És végre lenne értelme a harci T10 buildnek. Itt nem számítana, hogy egy mozgásképtelen fémdoboz. :D

    #44809 [HUN]NIMROD

    Ezért gondoltam, hogy low res site. Ott nem történhet meg, hogy egy elit wing gondot okoz, mert csak közepes vagy gyenge hajók jönnek. Ezeket a turretek is szétkapják pillanatok alatt, a küldetésnél meg lényegtelen, hogy milyen minősítésű volt, darab-darab. A bounty kicsit kevesebb lesz, de a nagy pénz úgyis a küldetésből jön, nem a vérdíjból.
    Sok ilyen küldetést csináltam korábban, kalózból sosem volt hiány, de az előfordult, hogy egy idő után nem jöttek abból a frakcióból, ami kellett. ilyenkor egy kilépés-belépés általában segített. Ez amúgy is ajánlott olykor, mert 1-2 óra után nekem mindig belassul a játék, ha egy adott helyen lövöldözök. Talán a sok repkedő roncs lassítja be, nem tudom. Ilyenkor kilépek vagy kiugrok, aztán vissza, és mehet a móka tovább.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák