Új hozzászólás Aktív témák

  • Munkas

    aktív tag

    válasz Submarine #45042 üzenetére

    Annyira valóban nem hatékony a dolog, inkább érdekes volt megcsinálni. Kb. két napba telt a hajó fejlesztése és tesztelése, kb. most a harmadik napra jött vissza az ára. A neten sokan ötletlenek, hogy kell ezt csinálni, de aztán a tesztterületeken mindig jönnek jobb ötletek: melyik lézerből mennyi, milyen upgrade-ekkel, hova kell rá feltenni. A modulokból mi kell, mi nem kell stb. Az sem mindegy, hol rakjuk ki.
    Ma éjjel már keresett 2-300 millió creditet, 20-30 high grade materilalt, meg 3-4% ranket (master szinten). De már halott volt mikor reggel megnéztem.
    Túl sok energiát adtam a lézereknek, és vagy csak simán nem jutott elég a pajzsnak újratöltésre, vagy annyiszor túlmelegedett a hajó, hogy idővel nagyon lekoptak cuccok és ettől elfogyott a tűzerő. De ha kicsit figyelek rá, akkor sokkal jobb. Reggel óta már ennek duplájánál tart úgy, hogy két-három óránként ránéztem (itt megy a harc a háttérben hang nélkül, közben meg dolgozok).
    Most már megvannak a kb. optimális beállítások. Bár asszem az egyik felső energy strippes beam lézert érdemes lenne lecserélni egy pulse overchargedre, mert hűtés már jó, elég a fent maradó thermal ventes, és a nyüves kalózok úgyis kikerülik a legnagyobb tűzerejű fegyvereket, így a thermal ventet is áteszem a kisebbekre. Ne szívják feleslegesen az áramot, mert a power distributoron múlik minden, az energia meg néha kevés. A hangárt és a pilótát is kiteszem majd, megy a helyére egy guardian shield booster. Evvel low és normal res site-okon simán életben fog maradni. A high-ra is van tervem, csak ott, az erősebb hajók mellett az is a baj, néha átjutnak a limpetek a zárótűzön, és idővel elfogy a csali rakomány. Hazardon meg esélytelen, pikk-pakk szétszedik a nagyobb wingek.
    Ki nem dob a játék, viszont ha sokat fut a háttérben, néha a kikressel az Elit.
    Az inaktivitásra elég lehet, kicsit félrekalibrálni a joy-t, és a hajó lassan forogni vagy körözni fog :) De nem ez a cél. Nincs is szükségem rá, négy hónap alatt már szinte mindent összeharácsoltam: nyersanyagokból átlagosan félig van a készlet (mindenből), pénzzel sem volt gondom, csak próbálgatom, ahogy mások az aszteroida mezőt tanulják be vagy ki-be lépkednek Dave’s hope-nál.

Új hozzászólás Aktív témák