Új hozzászólás Aktív témák

  • Peppo

    őstag

    válasz Munkas #45145 üzenetére

    Tríciumra is igaz az, hogy nem stabil. 12 év a felezési ideje, szóval elég valószínűtlen, hogy nagyobb mennyiségben lenne jelen a gyűrűkben. Arról nem is beszélve, mennyire lenne egészséges a hajóra nézve, ha 500 tonna tiszta trícium sugározna békésen a raktérben. :D

    Ahogy föderációs barátunk is mondta, hosszasan lehetne sorolni azokat a hülyeségeket, amelyeket a játszhatóság miatt tettek a játékba. Pl. maximum pár száz m/s sebesség az űrben, meg ilyenek. Ezek sajnos kellettek. Ahogy az Elite 2-re jellemző newtoni fizika alapján történő mozgást is egy az egyben kidobták, mert multiplayerben kb. játszhatatlan lett volna. A fegyverek lőtávja is vicc, meg az, hogy lövedékek veszítenek az erejükből (lendületükből) a légüres térben.
    Mondjuk számomra a modulrendszer az, ami még agyfasz. Egy 1 tonnás limpet controller (ami gyakorlatilag egy távirányító), egy limpetet tud irányítani, de ahhoz, hogy négyet tudjon egyszerre, egy 128 tonnás helyet elfoglaló modul kell.

    #45148MrDrake

    Az lenne a hátránya, hogy drága. Csak hát a mai kereseti lehetőségek mellett annyira nem drága. Tavaly nyáron meg kb. a vicc kategória volt, mikor 20-30 óra játékkal megkerestem a fenntartási költséget 15 évre. Ok, az ma már nincs, a Tojást kinyírták, de ma is lehet könnyen nagy pénzeket keresni.

Új hozzászólás Aktív témák