Új hozzászólás Aktív témák

  • 5150head

    senior tag

    válasz Peppo #47493 üzenetére

    Köszi az infokat. Igazából a pénz farm lenne a cél carrierhez és ezen kívül már mindent próbáltam, gondoltam miért ne?
    A birodalmi rankot már kihúztam, megvan a cutter is.
    Leginkább szállítóztam a cutterrel, de 50m bányászós küldiket ritkán dobál, inarán meg nehéz megcsípni 20m-es útvonalakat, vagy ha van akkor arra valaki ráül carrierrel, szóval tetü lassúnak tűnik, meg kicsit meg is untam.
    Ahogy tesztelgettem a Type10-et Low resen ott se nagyon jöttek a kalózok, pár percenként kopogott be néhány gazfickó, szóval sztem azt is nerfelték, de hátha a stackelt küldikkel jobb lesz a helyzet. Hiába volt kikapcsolva a crime jelentés, a helyi erők azért ott kóricáltak/tisztogattak. Lehet h Anarchia rendszerben kellett volna próbálkoznom?

    #47494[HUN] NIMROD Köszi neked is, így nagyjából már értem, hogy mire gondolt a költő, bár gyakorlatban fog rögzülni.

    Tegnap felbosszantott, hogy pl Delkart övező rendszereket körberepültem, de egyik se adott oda szóló küldit. (egy videóban láttam, hogy így lehet összepecázni a küldetéseket... hát nem)

    Az az igazság, hogy egy olyan világban, ahol a fénynél gyorsabban utazunk a rendszerek között, nincs egy rendes quest board, ahol lehetne válogatni/összeszedni a környező küldiket amit a player óhajt... ez is mint oly sok minden más a game-ben szándékosan van elnyújtva. :W

Új hozzászólás Aktív témák