Új hozzászólás Aktív témák

  • rigo88

    aktív tag

    válasz zolaas #17759 üzenetére

    Üdv
    igen vinné, ha megtanítod a harmonynak a beépített távot.

    rbalint88: sajna. most jött csak meg. és nem, nem akarok körszakállt :D :D

    canniball: ja, a nem működő táv miatt. amúgy nagyon tetszik és PONT befér a kijelölt helyére.
    ebaynál nyitva az ügy felhívtam az ügyfélszolgálatot azt mondják, h ahogy látják 100% h visszakapom a teljes vételárat postaktg-stül, és a visszapostát az ebay fizeti tehát 0 centet bukok, csak gondoltam valakinek jól jönne egy otthon - majdnem - féláron. és az eladó se szívjon a postaköltség-vesztesége miatt, ha van másik megoldás.

    bájdövéj már vettem egy ugyanilyet ami bontatlan érintetlen "visszáru" annyi lehetett a bűne hogy karcos a csomagolás és így itt ez már "eladhatatlan" a rendes 90-110euros árán, így 65ért postával hozzámvágták. :)

    az ebay 14-áig dönt, ezért tűztem ki ma meló végét én határidőnek hogy mindenki időben értesüljön mindenről.

    amúgy valami alaplap issue lehet az hogy nem tudom bekapcsolni távval, már írtam asus supportnak, h közöljék a megfelelő bios beállításokat, merthogy ha már mértem az infra panelt, és belelendültem a mérésbe, megmértem és az összes alaplapi usb-n van +5V kikapcsolt állapotban.

    a kocka ir-jéről annyit, hogy arra a 25mp-re amíg működött úgy láttam, hogy a gép (linux-> evtest) úgy érzékeli hogy van KÉT infra a lapon, az egyik csak a bekapcsológombra reagált és normális esetben gondolom küldené a rövidzár-jelet az alaplap bekapcsoló "jumperére", a másik meg az összes többi gombra.

    TCr: szvsz a távon található gombok számának függvényében tudod a gépet irányítani. amennyi jelet bevesz annyi funkciót tudsz beállítani ez már csak "programozás" kérdése. nekem pont azért nem jó az asus deluxe gyári távja mert csak 4-5 "extra" billentyűt tudtam használni. ami ugye normális kényelmes irányításhoz elég kevés.
    tehát fog a gép egy jelet, te meg a programnak (pl xbmc) megmondod hogy erre a jelre azt csinálja hogy...
    ha nem így értettétek akkor sorry. :)

    [ Szerkesztve ]

    Dirr

Új hozzászólás Aktív témák