Új hozzászólás Aktív témák

  • madgie

    titán

    válasz cekkk #19857 üzenetére

    Tényleg, komolyan muszáj mindig lefutni ugyanazokat a köröket, akárhányszor beírok ide? Volt OpenELEC-em idióta felbontást próbált ráerőszakolni a Brazosra, valami 1360*400 körülit. Nem tudom, honnan szedte, minden újraindítással azt csinálta. Várnom kellett volna frissítésre? Lehet. Eladtam, egy percre sem bántam meg (az openelec-ben nincs tudtommal madvr sem, siralmasan ronda volt a képe az a-210-hez képest). Hang sem volt HDMI-n, az is tuti user error.

    Az meg hogy mihez használható a Harmony? Sokat érek el vele, mikor lefagy/kilép az XBMC (tudom, nektek soha nem szokott, user error, hogy nálam csinálta) és ott vigyorog a startmenü a plazmán. Illúzióromboló, a francot keres ott. Tudom, OpenELEC... olvasd fentebb.

    Azt mondd már meg, hogy pötyögöm be a youtube-ot a mindenre jó openelec-en (Harmony-val) ? Számokkal, mint a 3310-es Nokián? Igényes megoldás, ezt a Popcorn-on is el tudom játszani.

    Két Brazosom volt, kétszer próbáltam megszeretni a HTPC-t, nem sikerült, abszolút nem értem, mit nem lehet ezen elfogadni. Lényegtelen hülyeségeken lovagoltok, mióta beírtam, amit meg mondani akarok, az elszáll a szélben. Lehet én vagyok a hibás... nektek az a jó megoldás, hogy ami nem megy, azt jól meghekkeljük. Nekem az, hogy minden menjen, gyárilag, kényelmesen. (ha van iPad-em, hülye lennék nem kihasználni ,hogy kényelmesebb vele a YT, mint bármilyen távkütyüvel)
    Szvsz nem véletlen, hogy Tcr is eladja a fenébe a Brazost, megjósoltam, mikor váltott.

    Patice: a NAS-t elérem otthon bármilyen mobilkütyüről (igen, zárt iOS-szel is) és a Popin kimegy a hang. Ez se nagy kaland. Tudom, nem kell piszkálni hozzá a regeditben :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák