Új hozzászólás Aktív témák

  • drdr

    senior tag

    válasz #75912448 #25556 üzenetére

    A külső lejátszóval kapcsolatban lenne kérdésem, nem Brazoson, hanem jóval erősebb gépen. Még nem próbáltam soha külső lejátszót beállítani, (lehet hülyén is hangzik a kérdésem) ezért szeretném tudni, hogy ilyen esetben az mpc hc v. PDVD továbbra is ugyanúgy jelenik meg, mintha önállóan indítanám őket? Azaz MPC HC, windows-os ablak, menüsor ugyanúgy látszik vagy a vezérlése pl. billentyűzettel az xbmc parancsait hajtja végre és gyakorlatilag csak egy ActiveX videó komponensként épül be mint lejátszó ablak az xbmc-be?
    Ugyanez a kérdésem PDVD-re is hogy teljes pdvd elindul minden sz*** média tárával vagy csak egy ablak/frame jelenik meg?

    Más: én (lehet) jobban szeretném, hogy a 720p v. 576i/480 videók a natív felbontással menjenek ki az xbmc-ből, aztán majd a tv eldönti hogyan akarja megjeleníteni a maga FHD natív felbontásával. Elvégre tud hagyományos SD és dvd-t is lejátszani.... Van erre valami lehetőség az XBMC-n belül? Azaz mikor frekit vált pl. 24v. 25 v. 30-re akkor felbontást is válthatna.... vagy nem?

Új hozzászólás Aktív témák