Új hozzászólás Aktív témák

  • #75912448

    törölt tag

    válasz sb #27085 üzenetére

    Na, saját cucc is teljesen összerakva, szintén 5350 és adapteres Asrock lap. Fos a mérőm, :)) ez nyilvánvaló, ma kiderült. Nem készül(t) el az ígért speckó adapterem, így elhoztam egy
    FSP 90W (FSP-NB90)-et. Lehetséges ilyet is rendelni (FSP-NBV90), a kettő között nem tudtam rájönni mi a lényegi különbség, előbbihez írtak zajcsökkentő áramkört és egyebeket. A harmadik, egyben legolcsóbbat nem akartam megvenni, az mindig gyanús. :)

    Szerencsére semmi hangja, nem cicereg, jó választásnak tűnik. 1HDD plusz SSD-t kell elbírnia, 1600-as RAM és 6-7 USB-s eszköz mellett, köztük külső tápos HDD-k. Ha valaha megjelenik a 7600-os Kaveri, oda már HDPLEX táp kerül.

    Amit gyorsan megmértem: Idle 17W körül, Prime alatt beáll stabil 40W-ra, azonban filmek alatt (BD) eszement módon izeg-mozog. Többnyire 18-32W között, de néha 2W-ot, néha 62W-ot mutat, igaz csak pillanatokra.

    Mivel nálam némi átalakulás megy végbe házimozi részlegen, az előzőhöz már nem tudom érdemben hasonlítani, de a hangja kifejezetten tetszik, visszalépés biztos nincs a Trinityhez képest. A néhány film esetén előkerülő m2ts probléma az egyetlen, ami nem OK, sajna még 14.4 RC driverrel is.

    Amit egyelőre nem tudok megoldani, az Asrock lap minden kikapcsoláskor áram alatt hagyja az USB portokat - úgy emlékszeme 8.1 update óta - , de ez nem 100%, lehet hogy az alaplap hülyesége. Minden lehetséges dolog kikapcsolva BIOS és oprendszerben is, mégis.

Új hozzászólás Aktív témák