Új hozzászólás Aktív témák

  • beencee

    senior tag

    válasz Dorel #2946 üzenetére

    Köszi, hogy tetszett, de a válaszodból az derül ki, hogy még mindig nem érted... Sajnos ilyen kérdésre csak így lehet válaszolni, de azért írtam a példát, hátha így világosabb lesz. Nézzük újra:
    Mennyit fogyaszt egy autó? Kb. 3 és 500l között bármennyit, függően attól, hogy egy VW Lupo-ról, vagy egy F1-es Ferrariról beszélünk, sőt ha állnak, akkor semmit. És mind a kettő egy autó.
    Ennek analógiája: Mennyit fogyaszt egy HTPC? Mondjuk 40 és 600W között bármennyit (a konkrét számok nem lényegesek a példában) konfigtól függően. De azt feltételezem, hogy aki ezt a fórumot olvassa, erre a megdöbbentő felfedezésre azért már eljutott. Ha nem és ehhez az élményhez én segítettelek hozzá, az is jó, ráadásul akkor már nem keltem fel hiába.

    Az valóban egy fontos paraméter, hogy mennyit fogyaszt az adott kiépítésű, vagy egy adott funkcióra szánt HTPC, de ha érdekel a téma, akkor nyilván már végigolvastad ezt a topikot (is), ebben (is) találhattál konkrét megvalósításokról konkrét tapasztalatokat. És hogy számomra is mennyire fontos paraméter ez, jól illusztrálja a valóban 7x24-ben menő otthoni szerverem is.

    Még egy megjegyzés, ha nem tudsz érdemben kérdezni...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák