Új hozzászólás Aktív témák

  • cskamacska

    addikt

    válasz i2k #114857 üzenetére

    Hőhe, hő! Csak 100 arany tallért? Nem ezeret ígértek a galádok? :Y

    Egyébként a legnagyobb gondot ott látom, hogy megmérgezik a modder közösség lelkét. Legnagyobb főnogoszként azt szokták előrángatni, hogy a szüzek vérére éhes Bethesda kilincsorrú hadurai majd jól letiltják a végén az ingyenes moddolást, és mindenki fáradhat a kasszához ha jót akar magának.

    Pedig ez nudlifing ahhoz a setét csábításhoz képest, amit az egyszeri modder érez majd(feltéve hogy ez a dolog beindul és elfogadottá is válik) amikor szemöldökáztatva gürcöl a MegaBoobMod utolsó domborulatait polírozva. Mert miért csinálja ő ezt ingyenebédért a Gémer Istvánok örömére, mikor csinálhatná ezt az asszonyka pókselyem tangabugyijának örömére is, míg a plebs ugyanúgy megéljenzi. És mi lesz a MegaBoobMod másik készítőjével, éppen a szilikon shadert tapizza, aki viszont teljesen megelégszik azzal, hogy szórakozás, gyakorlás, meg lájtos portfólió kalgonizálás okán gyárt modokat, ráadásul a birodalomnak való behódolást a Forradalom legocsmányabb árulásának tartja. Hát mi lesz szegény MegaBoobMod sorsa? :F

    Megéltem már pár mod játékká alakulását(ami régebben sokkal macerásabb, lassabb, rizikósabb, nagyobb meló volt), nem volt mind játék és mese. :( Egy combosabb, jobban összeszedett modot pár klikk lenne hivatalos DLC-vé alakítani(hisz az egész Steam Workshop buli pont arról szól, hogy a modok sokkal inkább ingyé DLC-ként működjenek a régi "fellövöm a ModDB-t, FileFrontot, FilePlanetet, GamersHell-t, és keresgélek / töltögetek / telepítek" sötétkorhoz képest), és hüpp-hüpp-hüpp barba trükk, máris kész a tartalom húsz évadnyi szezon passzba a közösség profi freelancer dizájnereink jóvoltából, s mindenki ingyen a kellően eltökélt rajongók rendkívül kedvező árszabás ellenében már élvezhetik is gyümölcsét.

    [ Szerkesztve ]

    "Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

Új hozzászólás Aktív témák