Új hozzászólás Aktív témák

  • Tiszteletes

    aktív tag

    válasz vadászcsiga #1733 üzenetére

    "ahol a fagyi által imádott Seiko felirat nem hangsúlyos és nem emlékeztet a gagyi olcsóbb modellekre amit annyira szeret."

    Tisztelettel kérdezném (félreértések elkerülése végett csigától, a többi véleményét gyakran bicskanyitogató stílusban megfogalmazó, és arra tényként tekintő fórumtárs lehetőleg kíméljen) :
    Tényleg rosszul éreznéd magad, ha ezeket a mondataidat nem, vagy nem így vésnéd ide? (Ha igen, akkor én kérek elnézést, tudom, hogy az írástudó társadalom döntő többsége nem képes disztingválni, szája, ujja előtt nincs szűrő, vagy legalábbis ritkán van bekapcsolva.)

    Tényleg, csak azért kérdezem, mert itt a fórumon, és egyéb helyeken már több produktumodat láttam, olvastam segítőkészségedről. Ez alapján egy rokonszenves figura képe rajzolódott ki előttem, de amit itt az elmúlt hetekben művelsz...

    Ha a Varázsló nem fikázta a "gagyi" Seiko feliratot, (konkrétan annyit írt, hogy neki anélkül jobban tetszik) akkor miért kell ezt a szájába adni? A hangulatkeltésen és a véleményed kinyilatkoztatásán kívül volt ennek bármi értelme? Ha Fagyival vagy bárki mással vélt/valós problémád van miért nem lehet ezt privátban/kulturáltan elintézni?

    Mert hozzászólásodnak véleményem szerint az általam idézett részt kihagyva lett volna csak relevanciája. Kérlek téged és mindenki mást is, hogy mielőtt ilyen stílusban írogattok, vegyetek egy mély levegőt, és kérdezzétek meg magatokat, hogy a közösségnek tényleg erre van-e szüksége?

    [ Szerkesztve ]

    Miért... vagytok... gyengék???! Játtszatok!!!

Új hozzászólás Aktív témák