Új hozzászólás Aktív témák

  • atilius

    tag

    Megérkezett a két gumi szíj amit még a meg akartam rendelni egy angliai eladótól (watchgecko) mielőtt beüt a brexit.
    Az egyik egy tropic a másik pedig egy gumo nato. Kicsit furcsa a Speedmaster gumin, de szvsz azért nem is rossz. A tropic pedig passzol a JLC-hez.


    Volt egy nato szíj akció amely szerint nato szíj vásárlása esetén érvényesíteni lehet egy 16 fontos kedvezményt. Gondoltam miért ne, annak ellenére, hogy lehet a gumi natora is érvényesíteni lehetett volna a kedvezményt. Az egyetlen Omega szíjhoz hasonló mozgó bújtatóval rendelkező és egyben a legdrágább nato szíjat választottam (24 font) szürke színben, amit számos Phenomenato szíjat is tartalmazó nato szíj összehasonlításban láttam.

    Szerintem teljesen okafogyott bármilyen fentebb említett jellegű összehasonlítás. Az anyaga vékony, puhább mint az alap olcsó nato, a bújtatók túlságosan vastagok a szíjhoz, a lyuk azonnal kinyúlt. A nyúlástól eltekintve jobb mint az 1500 forintos nato, de ennyi.
    Azt kell, hogy mondjam az Omega, de főleg WíZARD az árat is figyelembe véve, nagyon elkényeztetett minket nato szíjak tekintetében. Amit pár évvel ezelőtt még jónak véltem az ma már felejtős.

    Nem az ember választja az órát, hanem az óra az embert.

Új hozzászólás Aktív témák