Új hozzászólás Aktív témák

  • LedyGyuszi

    addikt

    válasz #16514048 #40822 üzenetére

    valszeg ezért is nem dolgozol marketing területen...
    attól, hogy beleböfög a mikrofonba párszor egy ilyet, még ugyanúgy venni fogják a fifa pontokat.
    a vizuális élmény sokkal jobban megmarad az emberben, mint hang! lásd tv-s reklámok vs. rádiós reklámok.
    ők csak a csillogó kék nyitásokat látják + azt, hogy fifa pontból nyitja. Az agyatlan Jancsikák meg nem kereskednek, nincs coinjuk, így mi marad?Fifa pont.

    ráadásul a fifa vloggerek fogyasztó bázisa kb ugyanaz a kör. tehát aki fel van iratkozva Tóbiásra, az fel van iratkozva valszeg Castrora is (kb.1,5m emberről beszélünk esetében). Viszont fordítva ez nem igaz.
    csak viszonyításképpen (nem tudom még kik vannak, nem nagyon követem őket nyomon):
    Ovvy kb 600k
    Boras kb 240k
    NephenteZ 1,8k
    inceptionXx 50k
    ZwebackHD 1M

    Az a 1,5M ember gyorsabban fog növekedni, mint mondjuk egy középosztálybeli Ovvy. Jobban marketingeli magát Castro. A növekmény meg még nagyobb reklám.

    Tehát pöröghetsz 1-1 bebüfin, kutyát nem érdekli!

    Az meg, hogy Castro a saját vagy az EA pénzét költi fifa pontokra, sztem sosem tudjuk meg!Vagy esetleg lemaradtam és már a vásárlási folyamatot is streamelte?

    Az Adidasos példánál maradva: lehet nem a legjobb példa volt, de a lényege nem ment át (beakadt a bebüfis lemez): de a nagy cégek is azokat szponzorálják jobban, akik népszerűek, bevételt generálnak és a legnagyobb fogyasztói bázissal rendelkeznek.
    Lehet, hogy szponzorálja Ovvyt is, de korántsem annyira, mint Castrot (Lásd Egy Vidi is focizhat Adidas mezben). Persze lehet felfutó csillagokat szponzorálni, de azok még csak kósza ígéretek, bevételt nem nagyon hoznak...

    Jah és mexikói puffadt speedy gonzález szinte minden EA-s eseményen ott pödri a bajszát, kapja tesztre a fifa20at, stb...

    Lehet továbbra is pörögni ezen, de felesleges. Castro szépen szponzorálva az EA által! :K

    De egyébként tényleg, kit érdekel ez az ökör? meg amúgy kinek van ideje ezeket nézni, ahelyett hogy p@@@kat simogatna vagy játszana? ;]

    [ Szerkesztve ]

    XONE: LedyGyusziHU

Új hozzászólás Aktív témák