Új hozzászólás Aktív témák

  • Nandinagy

    addikt

    Néha-néha adok esélyt a játéknak, de totál feleslegesen :DPersze az sbc-ket rakosgatom 7 órakor ha jön, de a gameplay halál felesleges. TOTY alatt nyertem 7 draftot premium gold playersnél jobb packot egyszer sem kaptam :D 1 hete kell Ramosba a 88as squad. Azóta se a szezon reward sem a hétvégi wl nem adott 86 feletti lapot.
    Kinyitottam TOTY Modricot, akinek örülök, de 1 csapatrész van ahol megvagyok és az a boxtobox :D (Pogba,HM Pedri,POTM Öde,FS F. Vieira) mostmár legalább van 5. ;] Jó lap de tökéletesen felesleges. Nagyjából azt tudja ami ebben a játékban rohadtul nem stat függvénye. Passzolni. Ezért nem ér sosem 1 forintot sem Pirlo vagy Xavi lapja. Hiába van odaírva 97 meg 150es passzolás ha nagyrészt ugyanazt a passzt tudják meglőni amit mondjuk Fofana.

    Ez a first owneres küldetés írja le a legjobban mennyire nem érdeklik az emberek az EA-t. Egy tokenért beraknak egy ilyet úgy, hogy elite div alján voltam és visszakerültünk mindannyian div2-be az 1000 pontos meg a 400 pontos is holott akkora különbség van tudásban köztünk mint a 400 pontos elite dives meg a div4es között :D :DMaga a játékmód egyébként zseniális a maga módján, mármint nem a jó értelemben. Azon túl, hogy mindenki 5-10 millás first owner csapattal rohangál nem is érdekelne ha nem úgy zajlana minden meccsem, hogy rúgok 15-t kapura 6 exg.-ért azt kapnék ki 2-1-re úgy, hogy van 3-4 lövése. Vérthugyozok, hogy rúgjak egy gólt aztán 2 percre rá abból kapok gólt, hogy a védőim úgy állnak mint valami csöves fogsora :D Az egyik az ötösön a másik 20 méteren.
    Játsza mindenki ezt az alapvonal metát, de nem értem, hogy:
    -Miért nem tudom levédekezni mikor folyamat a passzsávban állok, és elmegy valahol.
    -Én miért nem tudom ezt játszani, nekem simán leszedi az ai a labdát. Legalább ha szar a játék legalább egyenlően lenne szar.

Új hozzászólás Aktív témák