Új hozzászólás Aktív témák

  • Nandinagy

    addikt

    válasz |AP| #6650 üzenetére

    Az már nekem is feltűnt, hogy mintha kevésbé lennének bénák az emberek mint régen :D
    Vagy ez is csak szerencse meg matchmaking kérdése, kitudja. De ellenem is már kb. mindenki player lockozik mintha a világ legkönnyebb dolga lenne(egyébként az, de nem igazán erőltették meg magukat az emberek a tanulással).
    Hozzáteszem, hogy a játék kb. idomul a bénákhoz. Haverom megkért vigyem be neki div5-ben a 8 wint mert nem ért rá. Kellett 3 win talán. Mindenki 1. perctől press afteren vagy nem tudom min, de ahogy kapusomnál a labda vagy valamelyik cbnél azonnal 8 ember indul meg felém. Na most ilyenkor vagy felrúgom és övé a labda mert nincs 2 méteres csatárom vagy megpróbálom laposan kipasszolni de ott meg úgyis lesz 1 játékosom aki nem jön a labda elé :D(Általában az első). Persze nyertem a meccseket mert azért csak 5 div különbség van közöttünk de iszonyat szenvedtem. Labdát átvenni az ő térfelén esélyem sincsen mert minden védője fél méteren belül van és ahogy odaér a labda már szerel. Gólt is abból rúgtam, hogy a letámadás miatt párszor áttudtam játszani ha szerencsésen álltak a csillagok aztán levolt kontrázva. De egyébként még csak nem is a labdatartásra építenek ezek hanem odaadják neked a lasztit ők meg a letámadással rámennek a hibáidra és az a vicc, hogy működik :D
    Elite/div1ben is van ilyen aki a teljes meccsen 108-t passzol én meg 250-t pedig aztán én sem az a tipikus ötvenszer megjáratom a labdát ember vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák