Aktív témák

  • VD

    őstag

    Most lett igazán helytálló a "száguldó cirkusz" elnevezés!

    1. Miért kell a frissen a forma 1-be került csapatokat szankcionálni, azért, mert elsőre zéró tapasztalat nélkül egy nem VB esélyes autót építettek? Jobb helyeken ezt hívják diszkriminációnak!
    Meg kell szüntetni a kék zászlós elengedősdit!
    Vagy bízzák a pilótára, hogy előzékeny legyen ha akar. Vagy aki meg annyira faszagyerek szájkaratéban, hogy lenézi a "gyengébb" autóval versenyzőket, az mutassa meg mire veri magát és előzze meg a pályán a sokkal gyengébbeket! Ha olyan szarok szerinte, akkor ez biztos nem fog gondot okozni.

    2. Rengeteg a nem pontos szabály, lévén jogászok írták, és nem tudták pontosan elképzelni az összes lehetséges szituációt előre. Hozzá teszem, ha minden feket-fehér lenne, akkor is lenne olyan akinek nem tetszik ez, vagy az, mert nem az ő kedvence került jó helyzetbe. E mellet ráadásul emberek alkalmazzák azt, tévedhetnek és lehetnek elfogultak. Millió más sportban is tévednek. Elég csak a szintén tegnap történt VB eseményeket megnézni.
    Jelenleg a Safety Car megjelenése egyenértékű a félkarú rablóval. Aki éppen jó helyzetben van az jól jár (Lásd Renault csapat utasítás Pique-nek, Most csapd magad a falhoz! Alonso jó helyen volt és futamot nyert), aki meg rossz helyen van az szív. Volt már millió 1 variáció erre, köztük a SC alatti zárt box utca, az sem lett jó.

    Az meg, hogy páran hisztiznek köztük egy 2x VB bajnok, az része a shownak.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák