Aktív témák

  • Pompi

    MODERÁTOR

    válasz Barthezz2 #17640 üzenetére

    "mégis mit mondanál, vagy mit kellett volna neki?"

    Nézd én nem vagyok több éve a F1 világában ezen a szinten levő versenyző, nem foglalkozik velem egy lülön team, hogy milyen legyen a kommunikációm és nem is keresek több millió dollárt évente, de az tuti, hogy lehetett volna ezt másképp reagálni Massának. Függetlenül attól, hogy jogos volt a reakciója vagy sem, innentől kezdve, hogy ez megtörtént és tényleg csapatjátékos akar lenni. Az biztos, hogy a fő balfasz a csapat volt, hogy ilyen szarul oldották ezt meg, ezen nincs mit vitatkozni, de azért valamit lehetett volna csiszolni az optikán egy normális(abb) nyilatkozattal. Mittomén mondhatta volna, hogy elrontotta a kanyar bemeneti ívét és ezért nem tudott rendesen kigyorsítani vagy akármi, mondom nem vagyok annyira képben (vele ellentétben), hogy érdemben tudjak olyat mondani ami jobban hangzott volna annál, hogy "ezzel kapcsolatban nem tudok mit mondani".

    Amúgy arra mondjuk tényleg kiváncsi lennék, hogy mi lett volna ha egy tekerd lejebb a motort, mert fogy az üzemanyag jellegű megoldást választ a csapat, és nem ennyire nyiltan, hanem burkoltan oldják meg a cserét. Hogy akkor ugyanez lenne a visszhang, ugyanígy háborogna-e mindenki. Szóval a burkot csapatutasítás elfogadott-e csak a (kvázi) nyílt nem?

    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

    Flashcash:

    "Pompi, nem néztem félre semmit, pontosan arra ment a válasz amit írtál."

    Azt kétlem, mert nekem max. Massa helyzet leregálásával van / volt bajom, nem azzal a sokmindennel amit most már másodjára postoltál be pontokba szedve.

    [ Szerkesztve ]

    Feel Good Inc.

Aktív témák