Új hozzászólás Aktív témák

  • Kisgépkezelő

    senior tag

    Összesen 15. Egyébként a teleportálgatással eléggé meg lehet gyorsítani a dolgokat, de sajnos ezt kevesen tudják, vagy kevesen ütötték le az összes táblát, hogy ingyen lehessen csinálni. Főleg ha nagyobb távolságok vannak a feladatok közt, addigra én már általában legalább egyszer teljesítem. Olyan ugratóknál ahol csak az egyik oldalról lehet menni, szintén inkább megéri teleportálni, minthogy fél percet azzal töltsön az ember, hogy tökön, babon át caplasson vissza, hogy újra nekifuthasson.
    Azzal is lehet gyorsítani a dolgokat, hogy ha az egyik állomáson skillpontgyűjtögetés van, akkor, bár azt írja ki, hogy a körön belül kell gyűjteni, de valójában bárhol gyűjtheted, a lényeg, hogy a körön belül kell "leadni", szóval ha úgy van, már akár az előző feladatnál össze lehet gyűjteni a pontok egy jelentős részét, aztán csak csodálkoznak a többiek, hogy amint feldobja a következő feladatot, már rögtön le is adsz fél millió pontot. Mivel mindig ugyanaz a sorrend (kb egy tucatnyi variáció van) ezért hamar meg lehet jegyezni, hogy mi után mi következik.
    Persze emellett jó, ha rendesen tuningolva van a kocsi, és ha skillpontos feladat is van, márpedig szerintem kb a forzathonok felében van, akkor érdemes olyannal, aminek a skillfáján is ki van húzva minden amivel meg lehet gyorsítani a gyűjtögetést. Hoonigan RS200, M6 FE, 599XX Evo, Shelby Monaco, meg hasonlók jól jönnek az egyes feladatokhoz. Többnyire ha valami olyan jön, amihez az adott kocsi nem túl jó, pl: 599XX murvás driftre, akkor megéri vállalni az időveszteséget, hogy lecserélje az ember.
    Érdemes olyan időben csinálgatni, amikor sokan vannak, mert bár 2-3 ember is elég hozzá, de marha unalmas, ha 15-ször kell megcsinálnod ugyanazt az ugratót egymás után. A két dlc-ben is van forzathon. Úgy vettem észre, hogy a szigeten többnyire könnyebben, gyorsabban megvannak, viszont a legósban van 1-2 ami még nagyobb csapattal is húzós.

Új hozzászólás Aktív témák