Új hozzászólás Aktív témák

  • Kisgépkezelő

    senior tag

    válasz Qkackca #17694 üzenetére

    A meta az amolyan szabályokon túli szabály, ami meghatározza, hogy mivel játszanak a játékosok. Lényegében azoknak a stratégiáknak, taktikáknak, buildeknek, fegyvereknek, (Forzában) autó+tuning kombóknak a gyűjteménye, amik akkora előnyt nyújtanak, hogy egy idő után úgy elterjednek, mintha kötelező lenne őket használni.
    Ugye itt forzában az alapszabály az, hogy bármilyen kocsit hozhatsz abból a bő 500-ból, ami belefér az A800-ba, a "titkos" szabály meg az, hogy ha a saját szinteden versenyképes akarsz lenni, akkor hozod a Nova FE-t, az Atomic Punkot, meg a Ford Roadstert offroadon kívül mindenhova. Régebben meg a BS-t (Hot Wheels Boneshaker) amíg ki nem tiltották. Igazából annyira nem lenne zavaró, ha nem nagyjából 3 versenyképes kocsi lenne, hanem mondjuk 10-15, meg ha ilyen ronda vackok helyett legendás sportkocsik lennének.
    S1-ben meg S2-ben ez sokkal normálisabb, mert bár ott is vannak kiemelt típusok, de azért messze nem ennyire szűk a választák, meg ott legalább tényleg az autóipar műremekei állnak a rajtrácsra, nem ilyen sufnituning showcarok meg dragracerek.

    Holnap jön a tavasz. Összehozzuk megint a csapatot? Remélem most nem lesznek olyan technikai problémák, mint a múlt héten.

Új hozzászólás Aktív témák