Új hozzászólás Aktív témák

  • Kisgépkezelő

    senior tag

    válasz NoMagix #19471 üzenetére

    Én is örülnék, ha pár körre összeállnánk FH3-ban is. Mondjuk nekem pont az az érzésem, hogy nem olyan jó semminek a tapadása, mint a 4-ben de az is lehet, hogy csak amiatt, mert a 3-ban szinte semmi visszajelzést nem ad a kontroller arról, hogy meddig kéne nyomnom a gázt/féket, meg lehet, hogy azok az emberektől akiktől a 4-ben jó tuningokat töltök le, akkoriban még nem tudtak tuningolni, ezért inkább másokat kéne követnem.

    zolee145: Egy idő után meglesz a pályaismereted, ráérzel, hogy hogyan kell fűzni egymás után a kanyarokat, és minden (a titán is) sokkal könnyebb lesz. A gépi ellenfeleket mindig a te szintedhez állítja, ezért ha tuningolsz, az ellenfeleid is erősebbek lesznek, így nem érdemes ész nélkül nekiállni, úgyhogy a mindent bele nem jó hozzáállás, ha tuningolni kezdesz. Így egyben nehéz lenne leírni, hogy hogyan jó tuningolni, úgyhogy nem is teszem, főleg hogy abban sem vagyok biztos, hogy nekem olyan jól megy. :D
    Szerencsére a kreatív központból le lehet tölteni más tapasztaltabb tunerek tuningjait, ezzel letudva az egész problémakört. Nem rossz, ha tud magának tuningolni az ember, de először jobb másokét letölteni, aztán amikor már látod, hogy mi az ami működik, akkor már könnyű hasonlóakat csinálni olyan kocsikra, amik tetszenek, de nem találsz hozzá neked tetsző tuningot. A kedvenc tunerjeidet be is tudod követni, így látod az összes tuningjukat, meg ha keresel tuningot valamhez, akkor az övéket dobja fel elsőnek.

    tesz-vesz123: Bárki jöhet. Sajnos értelme nem nagyon van, legfeljebb annyi, hogy látod a mi eredményeinket is a különböző trafipaxoknál, ugratóknál, drift zónáknál, meg riválisban. Páran ha ráérünk egyszerre (én ezen a héten pl: sajnos nem) közösen szoktuk csinálni a heti versenyeket, de ahhoz sem muszáj klubtagnak lenni.

Új hozzászólás Aktív témák