Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz parandroid #20514 üzenetére

    Egy pony car, kis karosszériában egy muscle car ereje, mi más lenne, mint erős autó? Attól, hogy nem fogja a user kezét és a user béna, még nem az autó hibázik. Az 1.6 táltos után ha beül valaki és padlózza, akkor nyilván elveszti a kontrolt, de erről nem a technika tehet és ettől műszakilag még egy jó autó, remek ár / értékkel a kategóriájában. Nem a fegyver öl, hanem az ember, aki meghúzza a ravaszt.

    rdt89: Semmi baja a féknek, tudni kell helyén kezelni egy ~1700 kg-os, erős autót. Sok embernek nem sikerül, ez nem a fék hibája. Ez pl: az a GT, ami nálunk volt egy darabig, majd pár hónappal később egy tesztkörön nyomott egy padlót a pilótája és el sem engedte a gázt, amíg meg nem állt a mutatvány végén:

    Gyakorlatilag egy ép elem nem maradt az autón, elég sokat pörögtek fejen is, miután leestek az útról, mégis mindenki karcolások nélkül szállt ki az autóból. Nem gondolnám, hogy rosszul törött volna, megvédte a bent ülő embereket.

    Egyébként láttál már/ültél már élőben ilyen idős amerikai autóban? Na azokon gyenge a fék, a hörgő motoron kívül nem sok élményt találsz egy gyári állapotú 30-40+ éves izomautóban. De távol álljon tőlem, hogy bárkit is meggyőzzek, hogy mi a jó, nem jó, csak néha nem árt, ha van némi gyakorlati tapasztalat egy állítás mögött.

    [ Szerkesztve ]

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák