Új hozzászólás Aktív témák

  • Kisgépkezelő

    senior tag

    válasz zolee145 #20907 üzenetére

    A Regera az kb. csak driftelni jó, arra viszont a bődületes nyomaték miatt eléggé. Az, hogy csak egy sebességes az külön megkönnyíti azoknak akik automata váltóval próbálnának driftelni.

    zotyi8: Változnak.

    evitiguF: Azért X999 a kategória neve, mert azt már meg sem próbálták kiballanszolni, így természetes, hogy lesz pár kocsi ami sokkal erősebb mint a többi. Nyilván az alternatívája az lehetett volna, ha a sok az alapból is az S2 tetejéhez közeli autót már csak alig lehetne tuningolni, de az elég rossz megoldás.

    C4mp3r: Akkor még egy kicsit hibátlanabbul kell menned, vagy gyorsabb de nehezebben vezethető autóval kell legalább olyan hibátlanul. ;] Rááldoztam még régebben egy pár órát, hogy kiteszteljem a dolgot. Egész kicsi rubberbanding van unbeatable szinten is. Egyenesben csalnak a sebességgel. Ha előtted vannak akkor egyenesben valamivel lassabbak, ha mögöttük akkor meg egyenesekben mindig feljönnek mögéd kerek 10 másodpercre. Ezt a 10 másodpercet én úgy néztem, hogy csak olyan pályán lehet "megtörni" ahol nincs egy szem egyenes sem, pl: a Festival circuiten, le tudtam körözni a botokat (sőt ott ha elég sok körös blueprintet csinálsz akkor egymást is lekörözgetik előbb útobb), de mondjuk Goliathon akkor is 10 másodperccel utánam jöttek be egy bolyban, ha amúgy elvileg az én Shelby Monacomnak vagy 1,5x akkora a végsebessége mint a mögöttem beérkező akármiknek.

    evitiguF: Csak akkor ha látótávon kívül vannak. Olyankor nem látszik a rombolás (akkor se ha multiban egy másik játékos rombol) és a botok valami számolt átlagtempó alapján haladnak amíg újra meg nem látod őket. Ez nagy gondot csak az egyedi pályákon okoz, mert ott gondolom nem mindig működik úgy a gyári script mint a gyári pályákon. Feltételezem azért csinálták így, mert muszáj volt valamit spórolni az erőforrásokon és mondjuk az eredeti 2013-as XOne nem tud külön szimulálni egy pályarészletet a játékosnak, meg egy-két-három másikat a távolban lévő botoknak is.

    homerhamm: Eddig szóltak a licenszek a különféle zenékre, autómodellekre stb... Ez egy ilyen üzlet. A GTA régebbi epizódjainak jelenleg kapható változatai is évről évre kurtulnak, ahogy járnak le a szerződések, de ott csak a zenéket kell kiszedegetni, Forzából meg lehet, hogy évről évre ki kéne szedniük pár tucat autót, míg végül semmi nem maradna.

Új hozzászólás Aktív témák