Új hozzászólás Aktív témák

  • Kisgépkezelő

    senior tag

    válasz batai15 #25500 üzenetére

    "Akkor mi adja a jatek varázsát?" Például maga a játszás. :D
    Tudom furán hangzik ez a mai világban, hogy megveszel egy játékot és utána nem tart még fél évig amíg mindent unlockol az ember, amit egyébként már kifizetett. Nem játékpénzzel, igazival. De bármilyen hihetetlen van ilyen is.
    Az elmúlt kb. 15 évben mióta mindenbe bekerültek az RPG-kből átvett (pedig szerintem már ott is fasság). fejlődési rendszernek nevezett baromságok, azt adták el "játékmenet"-nek, hogy azért grindelsz 50-100 órát, hogy majd meglegyenek az autók amik tetszenek neked, ahelyett hogy 50 órát vezetnéd azt az autót amelyiket szeretnéd.

    CJ4567: Há arra, hogy figyejjéé!!! :K
    Kitaláltátok már a tuning varázsszámait? Ahogy nézem páran közületek mást se csináltak eddig minthogy azt próbálgatták. ;] Maradnak a szokásos értékek, vagy egy kicsit azért változtattak a rendszeren?

    Amúgy meg hamár így összeszervezték az FH Mexikói kiadásának megjelenését az F1 Mexikói nagydíjával, akkor azért valamit csak intézhettek volna. Mondjuk az F1 motoros AMG mellé bedobhatták volna az eredetit is, esetleg Perec RedBullját, vagy tudomisén. :K Mindegy csak ne Mazepin Haasa legyen. :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák