Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz Atmil #26810 üzenetére

    Abban a kamionban nem a Ken Block ült amúgy, nehogy azt hidd. :) Ez valaki teljesen más. Tele a net ilyen Block-ot kifigurázó Gymkhana videókkal. Zsigulival is van azt hiszem. :)

    Én nagyon vártam, hogy Japán legyen a helyszín. Világ egyik legnagyobb autós kultúrája, teljesen evidens lett volna. És nem is örültem Mexicon-nak, amikor kiderült. Persze most már tetszik. De én rögtön azon gondolkodtam, hogy mi köze Mexico-nak az autós kultúrához?! Csak a Low Rider-ek vannak. És ha megnézed, említés sincs a játékban a lowriderekre. :) Szóval a Japán helyszín nem egyenesen arányos azzal, hogy Drift orientált lenne a játék.

    Amit én hiányolok, és már most is el tudtam volna viselni a játékban, nemhogy egy Japánban játszódó részbe! Hogy ezeket az "üres" történeteket valós szereplőkkel feltöltsék. Isten ments, hogy egy Need for Speed résszel példálozzak, de a 2015-ös NFS-ben szerepelt Akira Nakai, Shinichi Moroboshi, Magnus Walker, (és a Ken Block is, de ő kit érdekel?! ;] ).
    Horizon-ban tökéletes lenne ha ezek a történetek, az ő (vagy hasonló ikonok, mint Keiichi Tsuchiya) főszereplésükkel lenne megoldva! Imádnám.

    Ui.: Japánban nem csak drift van: [link] ;)

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák