Új hozzászólás Aktív témák

  • Kisgépkezelő

    senior tag

    Új dolgokat tanultak a fényezők. :DDD Lehet már külön állítani a matricákat, hogy mennyire legyen fényesek, így végre lehet matt kocsira fényes matricákat tenni, vagy fordítva. Sajnos nem lehet egyenként állítani, hanem egyszerre az összesre hat ami az autón van, de a semmihez képest így is előrelépés.

    Még a végén lehet majd külön arany, ezüst, kéttónusú, gyöngyházfényű meg egyéb matricákat is használni. Már csak egy pár évet kell várni. ;]

    NoMagix: Kipróbáltam meg kimatekoltam a dolgokat. Ha ledobsz a pályára bármilyen építőelemet, annak van valamennyi százalékos költsége, egy egyszerűbbnek, mint egy sima betonfal 1% egy fesztiválszínpadnak vagy hasonlónak meg úgy 10% körül. Ha utána ugyanabból az elemből még elkezdesz további példányokat ledobálni, akkor az függetlendül az elem bonyolultságától nagyjából 100 lerakott darabonként +1%-ba kerül. Nem raktam le semmiből 10 000-et, de úgy 400 darabig egész jól skálázódott minden, tehát ki merem mondani, hogy ha nagyon akarsz, akkor ledobálhatsz 10 000 pöttyöslabdát a stadionba.
    Vannak egyéb kedvezmények is, pl: ha egy elemből többféle színű is van, akkor az egyféle elemnek számít, táblákból meg ilyesmikből ha már letettél egy balost, akkor már a jobbosért nem számol el még egyszer ugyanannyit, de még nem ugyanolyan de hasonló elemeknél is elég jól "tömörít". Mondjuk ledobsz egy tető nélküli tribünt, ami magában 4%-ot vesz el, meg egy tetőset ami magában 7-et, akkor a kettő együtt nem 11, hanem csak 8%-ot vesz le.
    Kipakoltam mind a 10-15 elemet amit észrevettem azon a pályán, azok alapból levettek 30%-ot. Onnantól ha végig 100db/1%-al számolunk elvileg akár 7000 biszbaszt is lerakhat.

    Ace owner: Ha bennvagy a PH! klubban akkor relatív könnyen megtalálhatod szinte az összes fórumtárs festéseit, tuningjait, fotójait, meg miegymást. Egy google docs-os táblázatunk van a különféle egyedi pályákról, de mivel az új térkép annyira senkit nem ihletett meg mint a korábbi, ezért azt sincs sok értelme linkelgetni, mert alig alkotott valaki.

    stillmatic: Pedig az a 2jetZ elég szép munka. A stílusa nekem sem jön be, leszámítva a zöldségpárolót, de maga a technikai kivitelezés egyébként minden téren elég pofás.

    Tibiajax: Ilyen kormánnyal én nem ilyen simcadekkel bohóckodnák, hanem az Assetto Corsát hajtanám míg a szemem ki nem folyik. :D

    CJ4567: A 2jetZ egész jó S1-ben rallyra. Már a 4-ben se volt rossz, de az offroad gumik segítettek még rajta egy kicsit.

Új hozzászólás Aktív témák