Új hozzászólás Aktív témák

  • Kisgépkezelő

    senior tag

    Közben kikutatták, hogy sunyiban változtattak a játék fizikáján és vezetési modelljén is, miközben a pöcs nótban meg a havi ankéton sem szóltak egy mukkot sem erről.
    Röviden összefoglalva úgy tűnik, hogy kicsit élesebben lehet fordulni az új update óta, az autók jobban bedőlnek kanyarban, és ettől főleg a magasabb autók simán felborulnak, de nyilván az alacsonyabb autók vezethetőségére is hatással van.

    laceszgamer: Vannak olyan nagyon ritka autók, jellemzően azok amikből eddig csak egyet lehetett beszerezni valamelyik szezonban, amiket bárki el tud adni 20M-ért. A többieknek mind valami alacsonyabb max ára van. Annál drágábban csak azok tudák eladni akiknek marha sok festését vagy tuningját töltötték már le. Én pl: bármit el tudok adni egy 20-asért amit előtte lefestettem, mert letöltöttek már tőlem pár 10 000 festést meg matricát. Sajnos nem tudom, hogy mik a pontos kritériumok, mert ugye még azt is csak most 8 hónappal a megjelenés után csinálták meg, hogy végre lássam, hogy hanyas szintű festő vagyok. :D
    Egyébként én a magam részéről hülyeségnek tartom az egészet, mert mire el bírtam adni 20-ért bármelyik kocsimat, addigra már annyi pénzem jött be a letöltésekből, hogy inkább kiszórom őket ajándékba.
    Ha olyat találsz 20-ért az AH-ban ami se lefestve se tuningolva nincs, akkor elvileg jók az esélyeid, hogy te is el tudod adni ugyanannyiért. Esetleg mielőtt megveszel valamit, nézz rá az eladó kreatív központjára! Ha csak ilyen lvl1-2-3-as tuner, meg festő, akkor nem a nemesi előjogai miatt árulja 20-ért, hanem mert annyit ér ingame.

Új hozzászólás Aktív témák