Új hozzászólás Aktív témák

  • AsakuraDave

    őstag

    válasz rdt89 #37936 üzenetére

    Nem tudom hogy működik egy ilyen licensz, de gondolom Forza címekre érvényesek és oda-vissza tehetik az autókat, Horizon-ba is sajnos már jó ideje az megy, hogy korábbi címekből kivesznek autókat amiket az új részbe nem tesznek be, majd mint "update" vagy "DLC" beteszik... elég olcsó és szánalmas módja az új tartalom hozzáadásának, dehát ez van... Én a Horizon 5 -höz, főleg mivel day0 megvettem a Prémium kiadást, nem vettem semmi DLC autó pakkot pedig ezekbe van jó pár ami kedvenc autóim közé tartoznak, de nem vagyok hajlandó ilyen pénzügyi modellt támogatni.

    [link] Nem is maga a videó, de egy komment:
    "Makes sense to me as a fellow sim racer. Cars in forza understeer like mad especially mid corner so you throw on a ton of oversteer to make up for it. In actual sim games, unless you are holding too much speed on the corner you won't understeer that much, in fact, the cars will oversteer like they are supposed to so you can focus more on the tune itself rather than trying to turn understeer into oversteer."
    Én is ezt érzem, hogy minden autót egyszerűen túlkormányzotra kell tuningolni, és fájdalmas nézni ahogy 0 gázzal szenvedem végig a kanyarokat mert egyszerűen csak még jobban alulkormányozná az autót. Kanyar középpontjai rém fájdalmasak tudnak lenni, ahogy hallod hogy szenved az abroncs alattad.

    [link] Elmentem füvetnyírni egy raj szúnyoggal a Nürburgringre :DDD

    There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.

Új hozzászólás Aktív témák