Új hozzászólás Aktív témák

  • rumos14

    nagyúr

    válasz Parci #6417 üzenetére

    én így látom:

    az A7s nyitott egy új réteg felé (hogy ők mennyien vannak, az egy másik kérdés, bár a SAR szerint az A7s a legkelendőbb A7 - én kételkedem ebben... én tutira nem ezt venném, de én nem csak éjszaka élek.)

    A6000 pedig egy nagyon érett váz lett, egy igazi középkategóriás "complete package", nagyon jó áron nagyon jó tudás, ahogy az elődje, a NEX-6 is. a Sony ugye alapvetően elektronikai cég, a fotós nóháut csak tanulgatják (lassan 10 éve), az AF rendszer nem ment könnyen nekik, de megszülték, és jó lett, és betették az alsóbb szntű A5100-ba is, nem szaroztak, méricskéltek.

    ehhez képest persze szopacs h az A7II még a butuska AF upgrade-elt változatát kaptam, nem a tutiságot, ez mondjuk kár, nem tudom, a nagyobb szenzor miatt nem lehetett-e belerakni, ehhez nem értek. majd megcsinálják legközelebb. közben meg az A7 tényleg lemegy hamarosan stabilan 1000 USD alá.

    A6100 vagy A7000 megkapja a stabit, jobb keresőt, talán 4k videót, ÉS AZT A KIB....TT VÍZSZINTEZŐT amit kihagytak az A6000-ből. megéri majd az újkori felárat? hát persze, hogy nem...

    közben én meg 2014-ben kevesebb mint fele annyi képet lőttem mint 2013-ban, szóval úgysem veszek semmit :D

    ja és elnézést az off-ért.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák