Új hozzászólás Aktív témák

  • slfln

    senior tag

    válasz kovipetii #18091 üzenetére

    Tudományosan nem bizonyított a 'bejáratás' létezése. Egyes fej/fülhallgatóknál valóban megfigyelhető némi változás, ez azonban közel sem olyan mértékű, ahogy egyesek leírják azt.
    Itt már írtam róla pár szót.
    Természetesen ez az én véleményem csupán. Van aki szentül hisz benne és 100 óra után teljesen másnak ítéli meg az eszköz hangját, miközben tökéletesen emlékszik arra milyen volt előtte.
    Amennyiben szeretnél mégis biztos lenni abban, hogy 'bejáratódott' és szükséges a lelki békédhez, legegyszerűbb, ha normális -mármint amin hallgatnád is- hangerőn hagyod menni a fülest bármilyen zenével összesen úgy 50 órán át. Közben persze hallgathatod is, nem kell a hűtőbe tenni vagy a fejed felett pörgetni hozzá. Általános hit, hogy kb. ennyi idő alatt relaxálódik a membrán és eléri végleges rugalmasságát.
    Amennyiben hiszel a voodoo mágiában, az ezotériában, ráolvasásban, valamint a megmagyarázhatatlan természetfelettiben, akkor érdemes elolvasni mondjuk ezt, és a leírtak szerint cselekedni.

    Amúgy 151 találat van a 'bejáratás' szóra ebben a topikban, amiben biztos megtaláltad volna a választ a kérdésedre. Legközelebb először próbálkozz ezzel, és ha 5 percen belül eszedbe jut valami, akkor tudod módosítani a hozzászólásodat a piros szerkesztés feliratra kattintva.

Új hozzászólás Aktív témák