Új hozzászólás Aktív témák

  • kob314

    csendes tag

    válasz bwoay #2860 üzenetére

    Nekem már feltűnt. Nem mondom, hogy egyetértek vele, sőt valószínűleg azért tűnt fel, mert egyébként engem is zavar, ha keverik a kettőt. Egyébként kicsit nézelődtem neten, és tényleg sok helyen fülhallgatóként van írva, de több helyen látni olyat is, hogy a fejhallgató feliratra kattintva jelenik meg a fejhallgató és a fülhallgató gomb, és van olyan hely is ahol egyáltalán nincs is különszedve, persze szintén sok helyen egyértelműen elkülönítik a kettőt.

    egyéb: van valakinek tapasztalata a sennheiser style terméksaláddal? Használt már valaki mx 51 v mx 55-öst? Illetve a basys-ben már lehet kapni a cx55-öst, az milyen szerintetek, bár gondolom még kevesen próbáltátok.

    megint más: Nekem a basys-ben az eladó azt mondta, hogy a 16 ohm-os hangosabban szól, a 64 ohm-os meg kevésbé torzít (32 gondolom a kettő közt van). Talán a 16 ohm-osnak erősebb a basszusa is(?), de ez tényleg csak tipp. Egyébként szerintem hangzásban biztos többet számít a márka mint az impedancia értéke. Ja, és nyugodtan szóljatok rám, ha hülyeségeket beszélnék, mert nem nagyon értek ehhez.

Új hozzászólás Aktív témák