Új hozzászólás Aktív témák

  • Champipi

    senior tag

    Csákó-Mákó!

    Na megvolt az első kínai fos demistifying, okostojás-irtó tesztem.

    Ugyanis ezen fórumon nagy elánnal tolják egyesek az arcomba a SoundMagic, MEElectronics, Brainwavz, Vsonic, Astrotec füleseket. Ezek már megjelenésüken is visszataszító, kínai utánzatoknak tűnnek, sorjás illesztéseket és gagyi hangminőséget és utólérhetetlen gyártót, valamint érvényesíthetetlen garanciát vízionálva számomra. (Figyeld a fogalmazásom, ez az én szubjektív véleményem, neked lehet más!)

    Gondoltam utánanézek a dolognak, hogy joggal oltanak-e le itt a fórumon, amikor Sennheiser CX300II helyett mondjuk Soundmagic-et tukmálnak.

    Nos jelentem megvolt a teszt a következők szerint.

    Rendeltem egy Soundmagic PL12 modellt az MP4nation.com-ról. "Csak" 17 USD vagyis 3700 Ft volt, és 3 hét volt mire ideért.

    Húzzam az időt? Nem húzom! Pontosan ugyan úgy szól, mint a Canyon CNR-EP8.

    Problem?
    Yes, we got a problem, Sir!

    A Canyont aznap meg tudom venni Edigitalból a polcról, raktárkészletről 2000 Ft-ért. Sir! Ez közel fél ár, és nem kell 3 hétig várnom. Ráadásul ha beszarik az Edigitalt üthetem és nem egy hongkongi gyártót kell a föld másik felén "masszíroznom", hogy cserélje ki.

    Ezek után én maradok a Canyonnál, mint játszós füles, mert azért jó hangja van az én ízlésemnek (Soundmagic árának feléért). És megtartom a Sennheiser CX300II-t, mint korrekt füles, melyet itt vettem a hardverapron 8000 Ft-ért.

    Kínai, gagyi, ismeretlen márkákkal ezennel én leszámoltam, de ti toljátok, ha nektek bejött. :DD

Új hozzászólás Aktív témák