Új hozzászólás Aktív témák

  • honfoglalo

    senior tag

    Most kb. màr van +150 óra a GR07BE-be, és el kell hogy mondjam, hogy sokat változott, és eleinte nem csak javult..
    A hangot eleinte elég változónak éreztem, biztos benne van a megszokás is, de volt, hogy az elején x óra után kellemesebbnek éreztem, majd másnap megint zavaróan éles volt a hangja, EQznom kellett a mélyeket és őszintén szólvankellemetlen volt hallgatni, csak technikailag éreztem jónak. Még cserén is erősen elgondolkoztam, mivel azt olvastam egy fórumon :P , hogy 40 óra után még változik valamennyire, de ha akkor nem tetszik, akkor már nem is fog... De. Szerencsére sokat változott idővel , most már fölöslegesnek érzem az EQt, elégnek érzem a basszust, és nagyon kellemes a hangja, kifejezetten élvezetes, az élesség, sziszegés mára eltűnt, tisztán szól.
    A kábel egyébként tényleg jó, minőségi.

    Negatív:
    A design lehetne jobb, szóval nincs kizárva, hogy egy VSD7re cserélem, ha egyszer megjelenik, és csak jobb lesz. :) A bőrtarisznya is elég gagyi, a szálak elállnak a "varrásnàl".
    A gumikat nagyon nem szeretem, egyszerűen nekem az összessel kényelmetlen. A Brainwavz M2-m gumijait nagyon szerettem, ez attól messze van kényelemben, egyszerűen folyamatosan csesztetni kell, és érzem, hogy nincs benn jól, kicsit ócska érzés, persze lehet valakinek pont passzol, de sajnos sokan panaszkodnak ezzel kapcsolatban. A Sony hybridek már úton vannak, kíváncsian várom milyenek lesznek, mennyit javítanak a komforton/hangzáson. :)

    Összességében bátran ajánlanám a GR07BEt midenkinek, azoknak is, akiknek kell a basszus. Nagyon kellemes füles, igaz jakciós áron már nem kapható :S

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák