Új hozzászólás Aktív témák

  • zümzümm

    senior tag

    Sziasztok,

    A minap vettem meg az EX50-t. Bár még csak bejáratom, de nagyon szépen szól. Sztem a basszus is jó, van benne elég. És a többi hang is gyönyörűen kivehető. Sőt, pontosítok... nem csak egyszerűen nagyon szépen szól, ha nem már is imádom!
    Az első agybadugós fülesem egy SM E10 volt... Kb 1 évet bírt, aztán megadta magát, megtört a kábel és csak az egyik szólt. Aztán jött egy 2500ft-os hagyományos Sony... Ezt cseréltem le most.
    DE!!! Nem csak a hagyományos Sony után mondom azt hogy az EX50 tuti választás. Mert még meg van az E10 is, és összehasonlítottam a az EX50el. Lehet hogy egyesek megköveznének, de nekem sokkal jobban bejön az EX50! Úgy érzem több benne a basszus, és tisztábban is szól. Ráadásul sokkal könnyebb kivitel, így nem fog kipoytogni a fülemből, úgy mint az E10... Szóval nem csak ár-érték arányban találom jobbnak az EX50-t, ha nem egyébként is.
    Ja, és nekem csak 2500ft-ba fájt az EX50 is :)) , mert tesómnak kellett SOS-ben egy füles... odaadtam neki a hagyományos Sonyt, amiért kaptam 2500ft-t. Az EX50-t pedig 5ezerért vettem, szóval kösz húgom!! :))
    Érdekesség, hogy a westend MM-ben 7200ft, a Mammut MM-ben csak 5000ft...

Új hozzászólás Aktív témák