Új hozzászólás Aktív témák

  • Narakh

    senior tag

    Ma újfent összeruccantunk szentkuti11 kollégával, és a minitali óta először ismét sikerült megkagylóznom az MH1-et. Lehetőség nyílt az E10-zel is összehallgatni, ami után csak még inkább pislogok, mennyire nem egyeznek a hallottak az itteni véleményekkel.

    Nem értem, miért mondjátok többen a Sony-t basshead fülesnek, különösen, ha azt nézem, hogy az E10 itt mostanság különösen ajánlott darab. Elsőre még azt hittem, biztos csak valami illeszkedési probléma teszi, de ma végigpróbáltam mindenféle bogyóval, és a végére csak az jött ki, hogy a SM mélye durván ráül a többi tartományra (vagy bármi is legyen, ami miatt nyomott lesz a hangja).

    Ezzel éles ellentétben az MH1 kristálytisztán szól, még csak azt sem mondanám, hogy mondjuk a VSD1-énél jelentősen több vagy rosszabb mélyet produkálna. A magasaiban van valami furcsa, ami az egész hangképet valahogy kicsit olyan "mesterségessé" teszi (jobb szavam nincs rá). Ezzel együtt az ebay-es - és elméletileg jelenlegi itthoni, akciós - árát szerintem simán megéri, különösen egy E10-zel szemben.

    [ Szerkesztve ]

    "This was I, a sparrow. I did my best; farewell."

Új hozzászólás Aktív témák