Új hozzászólás Aktív témák

  • E2E4

    aktív tag

    válasz BigBlackDog #64246 üzenetére

    - Tisztában vagyok azzal, hogy a A 600 Ohmos Beyernek - már csak szintetikusan nézve az impedanciát - kell egy tisztességes erősítő, illetve hogy ha tisztességesen meg van hajtva, az bizony a V10 akkumulátorát nem fogja kímélni. Hát' igen, elfogadom, hogy egy teljes analóg meghajtás az lenyűgöző lenne, azonban a csöves erősítő érdekes látványt nyújtana mondjuk az utcán hordozva. :D (Tudom, van kis hordozható kivitel is. :) )

    - Mindenképpen kell egy szeánszt tartanom a kiszemelt fül/fejhallgatóval, ez esetben pedig a specifikáció határán lévő impedancia érték hatványozottan indokolja is. (600 Ohm az nem kis pálya.)

    - Esetleg mi a vélemény a BEYERDYNAMIC DT 880 EDITION-ról, ami már az alacsony impedanciás mezőny közepében foglal helyet, a maga 32 Ohm-jával? (Bár sajnos az is csak félig nyitott kivitel - lsd. következő bekezdés.)

    - Jól gondolod, a telefonról való hajtás miatt nemcsak otthon a szobában lenne használva. Tehát szempont az izoláció is, ami a zárt kivitelt "megköveteli". Ezen túlmenően, a hordozhatóság is az elvárás részét képezi. (S bár szívem szerint egy fejhallgatót vennék az in-ear fülhallgató helyett, azért utcán az picit "érdekes" látványt kelt(het egy "fejes".

    - Köszönöm az egyéb ajánlásokat is.:
    a.) A Beyerdynamic DT770 zárt stúdió fejhallgatónál esetemben (V10) a 80 és 250 Ohmos mellett szóba jöhetne a 32 Ohmos kivitel a high-gain trükkel? (Bár a 80 Ohmos is egy jó alternatívának tűnik, az alapból high-gain tartomány alsó részére pozicionálva.)

    b.) Az AUDIO-TECHNICA ATH-A sorozata is ígértetés, bár a 900X ára már közel duplája a kitűzött limitnek.

    SONY WH-1000XM4 | AKG K66 | B&O Hi-Fi Plus (LG AFD-1200)

Új hozzászólás Aktív témák