Új hozzászólás Aktív témák

  • E2E4

    aktív tag

    Sziasztok!

    Tanácsot kérek az alábbi témában:

    Headset funkciós in-ear fülhallgatót (a továbbiakban fülhallgató) keresek, mobil használathoz, Androidos okostelefon (jelenleg Samsung S7) + külső DAC kombóhoz (B&O Hi-Fi Plus - LG AFD-1200).

    A legfőbb probléma az, hogy a fülhallgatók sajnos kicsúsznak a fülemből.
    RHA fülhallgatókat próbáltam már márkaboltban, az összes méretű füldugóval, de sajnos nem tudott teljesen izolálni. Ekkor az eladó mondta, hogy nagyon ritkán előfordulnak olyan fül anatómiájú emberek, akiknek nem marad bent a fülükben a fülhallgató. Engem is ebbe a csoportba sorolt.

    Eddig AKG K370-et használtam, de azt is csak úgy tudtam, hogy egy-egy JBL fülön kívüli hurok bent tartotta a fülhallgatókat, amik persze még így is egy idő után kijjebb jöttek, és akkor szétesett a hangkép. (Csak a magas hangok "cincogtak".)

    Tehát fontos szempont, hogy a fülhallgató a fülben maradjon.
    Másik fontos szempont a tartósság, pl. konkrétan az, hogy jó ideig ne törjön meg a kábel a 3,5 mm-es jack csatlakozó tövében, vagy ha ez mégis megtörténik, akkor javítható legyen.
    Zenei stílusban főleg pop (pl. Pet Shop Boys), akusztikus (pl. Mike Oldfield), elektro (pl. Jean-Michel Jarre), klasszikus (pl. Andre Rieu) az orientáció, gyakorlatilag szinte minden stílus, a rock és metál kivételével. Elvárás az izoláció, és a (lehetőleg) kiegyenlített illetve részletező hangzás. Nem elvárás a V karakterisztika.
    Kábelezésben eddig hagyományos elvezetésűt használtam, amit elöl ruhához csíptettem.
    Árban a közép ár kategóriát céloztam be, kb. 30 ezer Forint környékén.

    Eddig - árukat tekintve - az alábbi típusokat néztem ki:
    - Shure SE215m+SPE
    - Sennheiser Momentum (Ennek a fülben maradása erősen kérdéses, ezért valószínűleg ki is esik a listából.)
    - SoundMAGIC E80C (Ennek a fülben maradása erősen kérdéses, ezért valószínűleg ki is esik a listából.)
    - Bowers & Wilkins C5 S2

    Köszönettel várom tanácsaitokat a listában szereplő, vagy azon kívül bármilyen, a jelzett kritériumoknak megfelelő fülhallgató tekintetében.

    SONY WH-1000XM4 | AKG K66 | B&O Hi-Fi Plus (LG AFD-1200)

Új hozzászólás Aktív témák