Új hozzászólás Aktív témák

  • goodboy007

    senior tag

    Sziasztok,

    Sportoláshoz vettem 2016-os BF-kor egy "vízálló" Sony fülest, aminek 6-7 használat után elnémult a jobb fele.

    Idén januárban vettem egy vezetéknélküli Xiaomi-t, aminek még a hangzása is talán jobb volt, plussz úgy tűnt, hogy bírja a kiképzést.
    Most viszont mindkét fele rohadt halk, mintha le lenne merülve, pedig többször is "rátöltöttem".

    A Sony füles azóta is a fiókban pihent, hát tettem most vele egy próbát és láss csodát olyan volt, mint új korában. Viszont ahogy elkezdtem futópadozni és egy kis izzadság bejutott a hangszórójához, ismét elnémult.

    Lényeg, hogy milyen fülhallgató az, 10k környékén, ami 100%, hogy ellenáll az izzadságnak (sajnos sportolás közben tényleg úgy ömlik rólam a víz, mintha dézsából öntenék)? Ezt a Xiaomi-t itt PH!-n is többen dicsérték, de úgy látszik ezzel is befürödtem.

    A történethez hozzátartozik, hogy van egy 3 éves Sennheiser Momentum In-Ear-em, amit úgy 1,5 éve edzéseken is rendszeresen nyüstölök, viszont féltem, hogy egyszer hasonló sorsra jut (és futás közben mindig ki is csúszkál, mivel sima "in-ear", nem "fülrebújtatós"), ezért lenne jó más megoldás.

    [ Szerkesztve ]

    "propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007

Új hozzászólás Aktív témák