Új hozzászólás Aktív témák

  • H0r1

    tag

    Sikerült megszereznem egy bontatlan Jabra Elite 45e-t [link]

    Nagyon szuper füles. Tisztán szól, sok a mély (végre). Ha a mágnes összefogja a 2 fülest kikapcsol, ha szétválasztod őket bekapcsol és csatlakozik. Ha gombbal kapcsolod ki akkor nem történik semmi ilyenkor, szóval ez is egy mód. Nagyon jó az appja, saját EQ-val rendelkezik. A mikrofon telefonáláshoz szuper, tényleg nagy zajban is használható.

    Kontra: Ki az az idióta majom, aki kitalálta, hogy az illeszték ovális legyen... Természetesen nem jó a fülembe, nincsen passzív zajszűrés. Comply nem vásárolható hozzá nyílván.

    Eddig ez a legjobb fülesem (sennheiser cx sport szoftveresen egy moslék, fülbe akaszkodó izéje meg gyenge és kicsi, Jabra elite 45 active - megint túl nagy a fülem) de vagy kiesik sport közbe, vagy azt is hallom amit a szomszéd utcába csinálnak. Vicc

    Jabra sport coach volt eddig a legjobb, de persze azt már nem gyártják, így himihumi kisboltokból kell beszerezni.. parádé

    mostmár úgy gondolom, hogy egy TWS sem maradna a fülembe. A sport coach is azért jó, mert az akku "alul" van és az akaszkodik belül.

Új hozzászólás Aktív témák