Új hozzászólás Aktív témák

  • -NoVa-

    addikt

    válasz Lulu123rányo #88097 üzenetére

    Az vele a probléma, hogy bárhol bármit olvasok a hangjáról, a csomagolás, körítés, és az árán kívül minden, amit írnak róla, azt korrekt erősítőről hajtva el lehet mondani jobb párezer ft-os earbudokról is. Közvetlenül telefonról hajtva (avagy nálad gondolom az Apple Lightning - Jack adapterével, ami nem rossz, de nem elég nagy teljesítményű) mindenesetre pénzkidobás, kell alá rendesebb erősítő vagy DAP, hogy azt halld, amit a reviewer írt.

    Azt meg te tudod magadról, hogy a nyitott fül/fejhallgatókhoz hogy állsz, izolációt keresel, vagy a külvilágot beengedő, azzal együtt zenélő megoldást. Mindkettő jó, de ha nem tudod magadról biztosan, hogy szereted az earbudokat, akkor nem feltétlenül a legfelső polcról kell kezdeni, amikor itt pont meglepően jó hangú filléres bigyókat találni.

    IEM-ekhez visszakanyarodva, még mindig az FH3-at tartom az egyik legjobbnak az összeghatárt súrolva (fej fej mellett a ThieAudio Legacy 3-mal). Viszont kevesebb, mint feleannyiért pl az Urbanfun YBF-ISS014 eléggé közelíti a hangzását, telefonról talán még jobban is szól. Vagy még egy kicsit olcsóbban megy a Tin HiFi T2 Plus, szintén csodajókat mondanak róla, itt is.

Új hozzászólás Aktív témák