-
Fototrend
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
senior tag
válasz tomcica #27018 üzenetére
Szeretjük a pizzát, ezt már többször megcsináltuk:
500 gramm zsírszegény túró, de mivel a zsírszegény -3g zsírt jelent / 100g-nál, ez egy bullshit --> cserébe kapsz egy hulladék terméket, tehát mehet a félzsíros, annak olyan íze van, amilyennek lenni kell
8 kanál darált zabpehely/zabpehelyliszt vagy tönköly liszt
2 tojás vagy több
Só
Bors
OregánóA hozzávalókat összekeverjük,sütőpapíron 15 percig elősütjük,aztán rátesszük a feltétet ízlés szerint (nálam paradicsomszósz,hagyma,csirkemell,csirkemellsonka, brokkoli, light sajt, tejföl, stb.).
Light tolnai sajt
100g
Energia (kJ) 931
Energia (kcal) 222
Zsír (g) 10,0
amelyből telített zsírsavak (g) 6,2
Szénhidrát (g) 0,2
amelyből cukrok (g) 0,2
Fehérje (g) 31,5
Só (g) 2,00
Na 0,80
Energia (kcal) / fehérje arány 7,05
Zsír / fehérje arány 0,32
Cukor / fehérje arány 0,01Ömlesztett sajtot több hírportál beállította az élelmiszeripar legaljának. Kálciumot von ki a sótartalma miatt és összeesik a vázunk ha azt esszük plusz minden féle rosszat teszünk magunkkal... Fizetett barmok ezek! A gyártásért felelős igazgatót kifaggattam és hulladék keményítő helyett minőségi fehérje van a termékben tartósító nélkül és bár igaz, hogy von ki a szervezetből kalciumot a tízszeresét adja vissza. Kivon 1g-t betölt 10g-t Mindketten esszük, szeretjük...
-
inf3rno
nagyúr
válasz tomcica #27018 üzenetére
Az olasz kaják tényleg jók, egyedül a sajttal kell csínján bánni, mert sok benne a zsír, minden másban rendben szoktak lenni. Persze a gyorsfagyasztott meg éttermi pizza általában műanyagból van. Tapolcán van egy jó pizzázó, most nyáron voltam ott, azt tudom ajánlani. Jobban csinálják a tésztáját, mint én, pedig nagyon sokat kísérleteztem vele régebben. Sok múlik persze azon is, hogy miben sütik ki. Én is vékonyra szoktam sütni, volt, hogy 2-3mm-es volt. A vastag már inkább kenyér, mint pizza szerintem.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
Új hozzászólás Aktív témák
- Szevam: Érzelmi magabiztosság/biztonság - miért megyünk sokan külföldre valójában?
- Alkalmazásbemutató: Keep
- Gaming notebook topik
- Súlyos adatvédelmi botrányba kerülhet a ChatGPT az EU-ban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futott egy Geekbench kört egy új HTC készülék
- Apple notebookok
- Anime filmek és sorozatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...