Új hozzászólás Aktív témák

  • Ubul86

    őstag

    válasz baro32 #100802 üzenetére

    perpill bevan üzemelve, van rajta windows 11, részben belaktam, alan wake ii fent van
    hát az a játék tényleg hihetetlenül szarul optimalizált, persze jobban megy, de vannak még így is mikrolaggok...msi afterburnert nem tettem még fel fps-t megnézni, majd ma

    szépen melegszik sajnos, szóval lesz egy kör killhates felé, bár már nem ebben az évben sajnos. Megtartós, sajnálom a Lenovot, de ez volt most jobb konstrukcióban számomra :D (pedig az emagos ha 0%-os thm-es lett volna, simán jött volna az...)

    kinézetre megnyerő, tetszik az rgbw cucli rajta (sose volt, a mostani lenovom is fehér megvilágítású), de ez ugye szubjektív. A lenovo kevésbé nézett ki gamernek, bár igazából ez tökmindegy, konferenciára amúgy se vittem sose , meg hát HO-ból dolgoztam az időm 90%-ban.

    ma míg a gyerek oviban van, addig próbálgatom az AW II-vel, csinálok majd hwinfo-val képeket. Levettem a turbo-t (regeditben engedélyeztem a lehetőséget hogy az energiagazdálkodás között látszódjon és kikapcsolható legyen)

    Nekem az armory crate kicsit túlzás most így elsőre, sose volt asus gamer gépem, a lenovo ebből a szempontból letisztultabb volt a vantage-val. De ez is szubjektív, meg hát kb 2 órát foglalkoztam a géppel összesen.

    az viszont érdekes, hogy a gpu hőfok bevan limitálva, ha eléri a 87-et pl, hwinfo-ban megjelent egy ilyen sor is (azt hiszem silentre van most állítva a profile, most még a lenovoról vagyok :D)

    viszont csendesebb turboval is mint a lenovo mikor még nem silent-en volt. Ez tetszik, pedig már az se volt az a túlzottan "hangos" terheléskor se, de azért nyitott ajtóknál lehet zavaró volt 3400 rpm-mel játszani esténként másoknak, ha aludni akartak (nem volt belőle sose gond csak nah...)

    na de majd este írok még már nézegetve a teljesítményt is

Új hozzászólás Aktív témák