Új hozzászólás Aktív témák

  • maximilian4

    addikt

    válasz RM007 #17829 üzenetére

    Nem ez a megfelelő módja a tesztelésnek. Általában aki gondosan vásárol gépet, az utánanéz vásárlás előtt a kinézett gép tulajdonságainak. De nekem van olyan tippem hogy ez az egész cselekvés nem is a vásárlásra megy ki. 2017-et írunk, millió forrás áll rendelkezésünkre, hogy megtudjuk a gép erős és gyenge pontjait (komoly szakmai oldalak, felhasználói tesztek, felhasználói videók). Ahogy nekem lejött pont azok a "hibák", gyenge pontok jöttek ki a gépeknél, amiket említenek is egy teszt során (és talán tudott is róla, de ennek ellenére csak megrendelte). Ergo az esetek többségében nem ő tárja fel a hibákat, hanem ezek a hibák már köztudott tények, aminek a forrás bárki számára könnyen hozzáférhető.

    Korábbi hozzászólásból idézve:

    "Szoval nem, nem kibaszasbol vagy anyagi haszonszerzes vegett beszek meg es kuldok vissza valamit, hanem osszegyujtom hibait es aztan merlegelek, hogy meger e nekem ennyi osszeget a bizonyos hibak mellett."

    Na most nekem ebből az egy mondatból esett le az, amire fent következtettem. Aki valóban vásárlás szándékával szeretne laptopot, az más a vásárlás előtt utána néz mindennek.

    [ Szerkesztve ]

    Maxi

Új hozzászólás Aktív témák